Nová hudba_FM: 44. týždeň

Nová hudba_FM: 44. týždeň

Odesza – Loyal

Fanúšikovia amerického dua Odesza sa dočkali. Skladbu Loyal hrávali Odesza tri roky iba vo svojich živých setoch, a až teraz vychádza oficiálne. Je to úderná, pochodová vec, ktorá znie inak ako ich ostatný album A moment apart. Odteraz aj v našom vysielaní.


Guerilla Toss – Meteorological

Guerilla Toss sú nekonvenčná psychedelická úderka z New Yorku. Ich novinka Meteorological je preplnená motívmi, ktoré sa tu striedajú a prelínajú ako predpoveď počasia. Meteorological je farebná, energetická pieseň, ktorá však môže aj zamotať hlavu.


Yaeji – One More

Vyzerá ako ázijská  študentka v západnom svete, ale zdanie klame. Yaeji je newyorská hudobníčka usadená v New Yorku, ktorá má rada nočný život. Minulý rok sme si od nej hrávali song Raingurl. Novinka One more je pomalšia, ale rovnako hypnotická a chytľavá. A spieva sa v nej po kórejsky.


Farao – Marry Me

A jeden nováčik v našich playlistoch, nórska hudobníčka a multiinštrumentalistka Farao, ktorá je usadená v Berlíne. Jej novinka Marry Me znie krehko a romanticky, ale pod povrchom sa skrýva niečo temné a zamračené.


Brockhampton – District

Hiphopový kolektív Brockhampton boli senzáciou minulého roka, keď vydali rovno tri albumy. Tento rok ohlásili vydanie ďalších troch albumov. Ten prvý je už na svete, a my si z neho hrávame song District.


Pripravil: Peter Dolník

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame