Nová hudba_FM: 41. týždeň

Nová hudba_FM: 41. týždeň

Django Django – Swimming At Night

Ešte sme nestihli poriadne odložiť tohtoročný album Marble Skies a Django Django sa hlásia s novým materiálom. Na piesni Swimming at night robia Django Django to, čo vedia najlepšie, skladať chytľavé piesne. V týchto dňoch im vychádza novinková Winter´s Beach EP.


Luvver – Inureyes

Luvver je kapela, v ktorej robia všetko preto, aby nikto neodhalili ich pôvod. Ani zvukom, ani vizuálmi. My však vieme, že to je domáca muzika, Luvver je nová podoba členov kapely Fresh out of the bus. Aktuálne si hrávame pieseň Inureyes.


Empress Of – Love For Me

Empress Of sa hlási s druhým albumom Us.  Či bude taký dobrý ako jej debut Me spred troch rokov, a či sa singel Love for me uchytí rovnako dobre, ako How do you, to preveríme aj v našom vysielaní.


BADBADNOTGOOD & Little Dragon – Tried

Kanadské jazzové kombo Badbadnotgood si hrávame už dva roky, od ich albumu z názvom IV. Na ňom mali veľa hostí, ale nie všetci sa naň zmestili. Preto teraz vychádza jedna nevydaná spolupráca s Little Dragon. Badbadnotgood aj Little Dragon nás dobre zabavili na tohoročnej Pohode, aj keď sa nestretli na jednom pódiu. Tak sa im to darí teraz s piesňou Tried.


Neřvi mi do ucha – Song 26

Na slovensko-českú kapelu Neřvi mi do ucha ste si už mohli zvyknúť z nášho vysielania. Toto je novinka z Prvého albumu, Song 26. Je tam opäť disco beat, klarinet aj hravý text.


Anemone – Daffodils

A ešte jeden tip na úplného nováčika: Anemone sú zasnívaný psych-pop z Kanady. Ich pieseň Daffodils je naozaj nákazlivá. Uvidíme, či dostane aj vás.



Pripravil: Peter Dolník

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame