Nová hudba_FM: 23. týždeň

Nová hudba_FM: 23. týždeň

Goldfrapp - Ocean Feat. Dave Gahan

Pieseň Ocean sa objavila na minuloročnom albume Goldfrapp – Silver Eye. Na jeho deluxe edícii sa objaví aj verzia, na ktorej spieva Dave Gahan. Jeho spev však pohltil Alison Goldfrapp a Ocean tak viac pripomenie tvorbu Depeche Mode.


Nine Inch Nails - God Break Down The Door

Trent Reznor a Atticus Ross majú novú pieseň God Break Down the Door. Saxofón a breakbeaty nie sú pre Nine Inch Nails úplne bežné a pri jej počúvaní si možno spomeniete na Davida Bowieho. God Break Down The Door by sa pokojne hodila na jeho dosku Blackstar. Novinka  je ochutnávka z deviateho albumu Nine Inch Nails – Bad Witch.


tunng - ABOP

Tunng je britská kapela, ktorú si môžete pamätať vďaka ich folkotronike, a aj vďaka tomu, ako tento žáner neustále posúvajú ďalej. Tunng sa vracajú s novým albumom po piatich rokoch. Ich novinka ABOP je folk-pop s nezvyčajnou rytmikou, jemnou elektronikou a trochou experimentovania.


Disclosure - Ultimatum

Bratské duo Disclosure sa vracia s letným hitom Ulitmatum. Spieva Fatoumata Diawara z Mali. Už čoskoro aj na vašom kúpalisku, či na pláži.


Chromatics – Black Walls

Zatiaľ posledný dlhohrajúci album Chromatics bola doska Cherry spred piatich rokov. Minulý rok mali zástupcu na soundtracku k pokračovaniu seriálu Twin Peaks. Zmysel pre drámu a akúsi podivnosť ostal aj na novom singli Black Walls. Na nový album Dear Tommy sa môžeme tešiť na jeseň. Aj keď, jeho vydanie bolo už raz odsunuté.


Pripravil: Peter Dolník

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame