O.Children - prvé meno na Bažant Pohode 2013

O.Children - prvé meno na Bažant Pohode 2013

Prvé potvrdené meno na festivale Bažant Pohoda 2013 je O.Children.

Prvé potvrdené meno na festivale Bažant Pohoda 2013 je O.Children. Podľa oficiálnej stránky festivalu ich organizátori "videli a ich hudbou sme sa cítili ako zhypnotizovaní. Odvtedy sme sa ich snažili získať. Keďže ich vystúpenie na Bažant Pohoda Párty v Bratislave nevyšlo, sme radi, že sme sa hneď dohodli na ich koncerte v Trenčíne."

 

 

Londýnske kvarteto je na scéne od roku 2008, no spevák Tobi O´Kandi a bubeník Andrew Sleath spolupracovali už na projekte Bono Must Die. Názov však museli zmeniť po výstrahách od právnikov Bona Voxa z U2, a tak založili O.Children, kde sa k nim pridali aj gitarista Gauthier Ajarrista a basák Harry James. Skupinu nazvali podľa jednej z najznámejších pesničiek Nicka Cavea a podobne temná je aj ich tvorba – na pomedzí post punku, goth rocku a new wave – už na prvom eponymnom albume.

 

 

Sedemnásty ročník multikultúrneho festival Bažant Pohoda sa uskutoční 11. – 13. júla 2013 na letisku v Trenčíne. O novinkách z festivalu Bažant Pohoda 2013 budete z Rádia_FM, samozrejme, informovaní.

 

o-children-pic

Veronika Pulišová

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame