Nová hudba_FM: 46. týždeň

Nová hudba_FM: 46. týždeň

Röyksopp – Never Ever ft. Susanne Sundfør

Severským hudobníčkam sa v poslednej dobe u nás mimoriadne darí: Agnes Obel, Jenny Hval, alebo aj Susanne Sundfor. Tá posledná menovaná spieva aj na novom singli Royksopp – Never Ever. Single Royksopp sú poslednou dobou trocha kolotoče. Boli by sme však radi, keby nám na kolotočoch hrala takáto hudba.


M.I.A. – Bird Song (Diplo remix)

M.I.A. sa rozhodla, že už nikdy nevydá dlhohrajúci album. Na tom poslednom paradoxne spolupracuje s tým, kto jej produkoval jej prvý album – s Diplom. Pieseň Bird Song môžete počuť na Diplových monster štadiónových vystúpeniach, ale aj v našom vysielaní.


D.D Dumbo – Satan

Pieseň od nováčikov D.D. Dumbo nesie meno pána pekiel. Počuť tu veľa bláznivých hudobných nápadov, a hlavne text, v ktorom sa spieva o Higginsovom bozóne. V pekle to nakoniec nemusí byť až také zlé. Spolu s The Avalanches kandidáti na úlet roka.


Justice – Randy

Justice hudobne dospeli – menej pília a sú viac muzikálni. A pristane im to. Po skladbe Alkazam vydávajú druhý singel Randy. Že sú to Justice spoznáte už po prvých taktoch.


Boxed In – Forget

A jeden tip z programu Selector od našich britských kolegov. Tam sa každý týždeň predstaví množstvo mladých talentov. Občas na vás zapôsobí niekto viac ako tí ostatní, taký je život. Ako napríklad tento mladík, ktorý si hovorí Boxed In. Svižný synthi pop máme v Rádiu_FM radi. Ako aj pieseň Forget.


Nouvelle Vague – I Could Be Happy

Áno, správne ste identifikovali Nouvelle Vague. Ak sa snažíte prísť na to, kde ste pieseň už počuli, tak vás musíme sklamať. Nouvelle Vague nenápadne vložili na nový album medzi obligátne cover verzie aj pár svojich pôvodných piesní. I Could be Happy je jedna z nich.


Pripravil: Faun

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame