Nová hudba_FM: 24. týždeň

Nová hudba_FM: 24. týždeň

Owiny Sigoma Band – Airobi Too Hot

Owiny sigoma band predpovedajú horúce leto. Atmosferické, aj spoločenské. Teda, aspoň v ich rodnom meste Nairobi. Dúfajme, že sa im to nesplní. Skladbu Nairobi too hot si ale budeme hrávať. Odporúča aj Gilles Peterson.


Sébastien Tellier – Pleine lune II

Nie, toto nie je Petr Skoumal a zvučka k magazínu pre poľnohospodárov. Toto je Francúz Sebastian Tellier, ktorý robí to, čo mu ide najlepšie. Obklopený svojimi synťákmi skladá soundtracky k filmom. Toto je jeden z nich.


M83 – Go! (Ft. Mai Lan & Stevie Vai)

Antony Gonzalez alias M83 nahral album Junk v duchu softrockového retra a vzdal na ňom hold majstrom žánru: Tears For Fears a Princovi. A keď si myslíte, že ste už počuli všetko, odrazu nastúpi Steve Vai a jeho ostrostrelecké gitarové sólo. V piesni Go.


Astrobal – Astralasie (Ft. Laetitia Sadier)

Astrobal nie je názov pre nový kozmický materiál, ale meno francúzskeho producenta, ktorý skladá nostalgickú elektroniku. Znie to, ako keď sa na svet pozeráte cez kaleidoskop. Ako speváčku si nemohol pozvať nikoho lepšieho, než Laetitu Sadier. Ich spoločná pieseň sa volá Astralasie.


Roisin Murphy – Ten Miles High (Radio Edit)

Roisin Murphy sa na novom singli Ten Miles High nebojácne vrhá na nové územia nie ľahko stráviteľného popu. Album Take her up to monto je vonku o dva týždne. Tipujme spoločne, koľko prevlekov vymení počas svojho vystúpenia na Pohode.


Pkrek – Chlad

Ušľachtilá temnota, ktorá povznáša. To je Chlad od domáceho producenta Pkreka, ktorý si na pieseň z nového albumu pozval Prezidenta Lourajdera aj Moniku Načevu. A dobre urobil.


Radio_FM

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame