Nový album predstavia Amplified Motion a Radvan Quentin

Nový album predstavia Amplified Motion a Radvan Quentin

Radvan sa najdlhšie obdobie venuje elektronickej hudbe. Asi najviac ho ovplyvnila tvorba formácií Underworld, Orbital, Leftfield, Secede, Aphex Twin a ďalších.

Vlastné hudobné nápady boli zhmotnené do albumu, ktorý vydal pod vydavateľstvom SunSell a v spolupráci so štúdiom SoundLab. Nové CD Colours Of The Sun pozostávajúce z 11 skladieb pripravoval Radvan 2 roky. Podklady pre niektoré tracky sa zrodili ešte skôr.

IMG_4970.jpg
Krst CD Colours Of The Sun

Adam Čapek a Michal Ratveiský sa produkčne dali dokopy v roku 2011.  Tvoria žánre elektronickej aj neelektronickej hudby, počnúc drum and bassom, cez house až po hip hop, trip hop, nu:jazz a funk.

Adam a Michal majú svoje hudobné vydavateľstvo Reverse Audio Group, ktorému sa obaja naplno venujú. Na tejto značke vydávaju väčšinou vlastnú tvorbu, ale snažia sa pritiahnuť aj ďalších, výlučne slovenských producentov.

Tento mesiac dokončili svoj spoločný debutový album s názvom Sýty Freestyle. Album je gulášom všetkých hudobných žánrov, ktoré chalani ľúbia. Na albume hosťujú talentovaní MCs zo Slovenska - Lyrik a Tuko, z Českej republiky zAchy Arts a tiež talentovaná česká speváčka Witty.

unnamed.jpg

Tvorba Amplified Motion:


Ukážky z albumu:

Radio_FM

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame