President Bongo a producent Conforce v Scene_FM

President Bongo a producent Conforce v Scene_FM

Scena_FM / piatok / 22:00 naživo s Yankom Kralom a Galagerom

Dalo by sa povedať, že Scena_FM je akousi povinnou zastávkou zahraničných  producentov a DJov v rámci ich hudobných vystúpení v Bratislave. Tak tomu bude aj dnes.  Porozprávať a zahrať exkluzívny live set príde holandský producent Conforce, ktorý je momentálne označovaný za jedného z najlepších live performerov súčasnosti. Dáva si obzvlášť záležať na osobnom vyjadrení, ktorým sprostredkuje hlboký zážitok z hudby a súčasne vás roztancuje. Ak máte radi prvotriedny house a techno, potom budete túto sobotu v klube DOLE na správnej adrese.


Nemenej významným hosťom bude  islandský DJ a producent Stephan Stephensen, ktorý má z veľkej časti na svedomí ostatný album GusGus "Mexico". Stephan a.k.a. President Bongo sa po rozhovore v Rádiu_FM predstaví v bratislavskom Subclube.

Aby toho nebolo málo, na Slovensku prvýkrát vystúpi ústredná postava súčasného hardgroove techna, klenot španielskej Andalúzie, David Moleon. Stane sa tak v sobotu 18. apríla v žilinskom Enjoyclube na akcii Reaction Control. Z éteru sa vám prihovoria organizátor akcie Miloš Petrovaj a DJ Grining, ktorý je rezidentom tejto akcie a spoločne vás pozvú na ďalší sľubný ročník.

Radio_FM

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame