Ráno na eFeMku na Bibliotéke 2019

Ráno na eFeMku na Bibliotéke 2019

Ráno na eFeMku s Martinom / štvrtok 7.11. / 08:00 – 10:00

O tom, že v Rádiu_FM máme radi kvalitné knihy, určite viete aj vďaka pravidelnej rubrike Knižný tip z Rána na eFeMku, do ktorej nám každý utorok Aňa Ostrihoňová prináša to najzaujímavejšie zo sveta kníh. Tentokrát sa však Ráno na eFeMku knihám priblíži ešte viac – vo štvrtok 7. novembra vycestujeme priamo na knižný veľtrh Bibliotéka 2019.

Či už ste fanúšikmi literatúry faktu, ženských románov, sci-fi, detektívok, detských kníh, náboženskej literatúry alebo poézie, každý si príde na svoje. Vo vysielaní totiž privítame viaceré osobnosti, ktorých neodmysliteľnou súčasťou života sú práve knihy. Publicistka Aňa Ostrihoňová nám porozpráva o svojej láske k memoárom a vypichne aj zopár svojich obľúbených titulov, historik Jakub Drábik nám prezradí, prečo sa vo svojej tvorbe venuje predovšetkým téme fašizmu, a sestry Mária Kralovič a Tereza Oľhová nám priblížia titul Bežná, druhý diel série Nežný komiks. Okrem toho nás v exkluzívnom živom vysielaní navštívia výherkyňa literárnych súťaží Básne a Poviedka 2019 Dominika Moravčíková a reportér Andrej Bán.

Ponorte sa s nami do sveta kníh už vo štvrtok 7. novembra od 08:00 do 10:00, pozývame vás počúvať špeciálne vysielanie Rána na eFeMku z knižného veľtrhu Bibliotéka 2019. Navštíviť nás môžete aj osobne, nájdete nás v priestoroch výstaviska Incheba Expo v Bratislave.

Kompletný program pódia RTVS na knižnom veľtrhu Bibliotéka 2019 nájdete tu.

Radio_FM

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame