Materská dovolenka? Ideálny čas rozbehnúť vlastný projekt!

Materská dovolenka? Ideálny čas rozbehnúť vlastný projekt!

"Počas materskej sú ženy zaneprázdnené, ale skôr tým, ako napodobniť havkanie alebo vyvolať záujem dieťaťa o jedlo. Preto sa musí mozog realizovať inde." Takto zhrnula obdobie počas rodičovskej dovolenky Kristína Farkašová a náš prieskum o aktivitách mamičiek na materských dovolenkách to potvrdzuje.

Píše sa, šije, vymýšľa, kreslí a učí. Vo štvrtok popoludní sa pozrieme na projekty, ktoré si šikovné mamičky na Slovensku rozbehli počas obdobia, kedy sa starali o svoje prvé dieťa alebo početnejšiu rodinu.

Reč bude aj o knihe O Dorotkinom mliečku, ktorá ponúka okrem pekných ilustrácií osvetu na tému kŕmenia v najútlejšom veku. Mirka a Lenka navrhujú pohodlné a vkusné oblečenie pre deti a Katka s Monikou učia angličtinu deti aj ich mamy. Okrem toho privítame aj Marku Staviarsku, ktorá porozpráva o knihe Marínka Somarinka a návode, ako natočiť film, aj keď nie ste dospelí.

A prečo je podľa mamiček materská najlepším časom na rozbehnutie vlastného projektu sa dozviete, ak budete počúvať :Popo_FM vo štvrtok po 14:00 s Luciou a Mizzim. 

Radio_FM

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame