Modré hory v Pohode_FM Live

Modré hory v Pohode_FM Live

„Niekedy sa mi zdá, že žijeme v krajine, kde rap má čo povedať a je bomba a nielen random rým, hrôza, nielen motivačná próza a nielen póza, čo nemá obsah,“ rapuje Lyrik v najnovšej skladbe Čau ty tu. Vo videoklipe, ktorý stihli Modré hory zverejniť koncom roka 2017, sedia Bene, Lyrik a Roland Kánik vo svojej obľúbenej kaviarni a v pozadí sa mihajú ich priatelia. Spolu tvoria Luxus clan. Ten je silný aj vďaka pevnej fanúšikovskej základni, ktorá ich verne sprevádza už od ich začiatkov.

MODRÉ HORY oslávili 10 rokov fungovania novým albumom, videoklipmi a následne turné, ktoré pomenovali Čau ty tu. Zdravia tým jednu celú generáciu, ktorá sa s ich textami stotožňuje už dekádu. Napriek tomu hlásajú „sme zápisky bláznov, čo sa desia tých, čo hlásajú, že sú hlasom generácie“.

Modré hory prídu pozdraviť naživo aj fanúšikov Rádia_FM. Už v utorok 27. februára vytvoria svoj „luxus clan“ v Komornom štúdiu, kde vystúpia naživo v rámci Pohody_FM Live. Začíname tradične o 20:00, vstup je voľný. Ak nestíhate prísť, určite si nalaďte Rádio_FM – vysielame naživo.

Event: https://www.facebook.com/events/169736006996910/

Radio_FM

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame