4 Elements_FM: Posledná časť exkluzívne s Ramonom Tapiom a Corvinom Dalekom

4 Elements_FM: Posledná časť exkluzívne s Ramonom Tapiom a Corvinom Dalekom

V piatok od 21:00 do polnoci.

4 Elements_FM končí!

Najdlhšie pôsobiaci program o tanečnej hudbe 4 Elements_FM, ktorý pravidelne počas 10 rokov vysielalo Rádio_FM, končí!

V dnešnom poslednom vysielaní si však budete môcť vypočuť tak ako vždy množstvo skvelej hudby, vrátane slovenských producentov a vydavateľstiev, ktoré bude nasledovať exkluzívny rozhovor s belgickou DJ-skou a producentskou star Ramonom Tapiom pri príležitosti jeho premiérovej návštevy Slovenska! Od tohto pána vám následne odohráme aj promo set, plný skvelých energických rytmov.

Symbolicky posledným setom vo 4 Elements_FM bude mix od producenta a DJ-a, ktorý bol s touto značkou úzko spätý po celú dobu jej existencie. Aktuálny promo set Corvina Daleka, pod jeho alter egom Smoky Mirror vám prinesie príjemnú deep atmosféru.

Všetkým sa chcem poďakovať za dlhoročnú neutíchajúcu podporu,  djom za spoluprácu, pretože 4 Elements bolo naplňané predovšetkým plodmi ich práce v podobe setov a produkcie a samozrejme aj Rádiu_FM za priestor, ktorý tanečnej hudbe dávalo. Pevne verím, že desať rokov práce na tomto projekte, pomohlo zviditeľneniu nielen jednotlivcom, vydavateľstvám, ale aj tanečnej scéne na Slovensku ako takej.

Napriek tomu však nie je dôvod na smútok. Už budúci týždeň budete môcť počuť v rovnakom čase program Scéna_FM  s podobnou štruktúrou, orientovaný na tanečnú scénu multižánrovejším spôsobom.

4-elements
DJ Breeth

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame