Exclusive_FM: Wilco

Exclusive_FM: Wilco

Koncertujeme v sobotu od 22:00.

V poslednom augustovom vydaní Exkluzívu Rádia_FM sa vám naživo opäť po čase predvedie americký projekt WILCO, ktorý je na scéne takmer 20 rokov a velí mu spevák a gitarista Jeff Tweedy.

V rámci záveru letných radovánok nás čaká veľmi príjemný koncert vyspelých muzikantov z Chicaga, ktorí v roku 2011 na jeseň vydali už ôsmy štúdiový album. Ak máte THE WHOLE LOVE napočúvaný, určite oceníte, že si ho budete môcť vypočuť v repríze v živej verzii.

Wilco sa pravdaže vybrali svoju v tom čase novinku predstaviť aj v rámci koncertného turné. Na Slovensku síce chýbali, ale to si môžete aspoň čiastočne vynahradiť v dvojhodinovom zázname vystúpenia Jeffa Tweedyho a jeho kapely, ktoré odohrali v Mníchove. Koncert zaznamenala bavorská verejnoprávna stanica Bayerischer Rundfunk - Bayern 2 pre Eurosonic a jeho partnerov – to znamená aj pre RTVS Rádio_FM, nahrávku po Európe šíri satelitná sieť EBU. Tak sa nechajte pozvať na koncert Jeffa Tweedyho a jeho partie Wilco, virtuálne sa prenesieme do mníchovskej haly Circus Krone, kde sa šestica hudobníkov šíriaca tzv. americké pesničkárstvo – teda rock, folk, blues aj country, predstavila presne 9. novembra 2011.

Hana Brozová

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame