Bez Pózy_FM: Trishes z FM4, Vec a Lúzer

Bez Pózy_FM: Trishes z FM4, Vec a Lúzer

Moderátor hip-hovej šou FM4 na rozhovore.

Pravdou je, že robiť hip-hopovú reláciu nie je až také jednoduché, ako by sa na prvý pohľad mohlo zdať.

trishes fm4

facebook.com/fm4tribevibes
 

Snáď najväčším bojom súčasných hudobných publicistov je kvantum novej hudby, ktorá sa aj vďaka internetu dostáva na verejnosť. Nie je možné vypočuť si všetko, dokonca nie je možné vypočuť si aspoň polovicu. Navyše, mám silný pocit, že nových skladieb, vinylov, EPčiek, mixtejpov a albumov vychádza v hip-hope ešte viac ako v iných žánroch. Hip-hop totiž môže robiť každý. Rapovať možno aj do starých nápadov či cudzej produkcie a keď sa netrafím do beatu, nebol pochopený môj umelecký zámer... Pravdou je, že väčšina rapperov nielenže neovláda noty, ale nemá ani hudobný sluch, o textoch zaujímavých aj pre dospelejšieho poslucháča nehovoriac. Našťastie, sú tu výnimky. Tie však treba nachádzať v kope sena.

Trishes je človek, ktorý boj s kvantom nového hip-hopu zvádza už 13 rokov. Ako tvrdí, ešte stále je čo objavovať a roky 2012 a 2013 sú pre hip-hop silnými rokmi. Viac sa dozviete vo štvrtok v rozhovore s Trishesom, ktorý už 13 rokov moderuje reláciu Tribe Vibes na FM4. Reč bude aj o jeho vlastnej produkcii a DJingu, Trishes a jeho parťák Benk Sinatra totiž v sobotu zahrajú na akcii Moov, ktorá už dlhšie prináša na Slovensko kvalitné producentské a DJské mená.

Na rozhovore bude aj Vec a.k.a. Branči Kováč, ktorý síce otvorene priznal, že noty nepozná, no my vieme, že hudbu cíti aj chápe. Vecko porozpráva o svojich koncertoch, ktoré logicky musia nasledovať po vydaní takého albumu, akým je "Stereo Farbo Slepo".

A aby toho nebolo málo, exkluzívne odpremiérujeme nový singel od Lúzera. "Gladiátor" sa objaví na jeho novom albume s LKamom "Hi100ria".

Nezabudnite si nás naladiť vo štvrtok o 22ej.

Idaina

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame